T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Gülay Kanatlı Ortaokulu

"BUGÜN GELECEĞİMİN İLK GÜNÜ" eTwinning Projesi

Okulumuzun Rehber Öğretmeni Ayşen ÇALIŞIRın yer aldığı  "BUGÜN GELECEĞİMİN İLK GÜNÜ" eTwinning projesi başladı. 10 ulusal ortakla yürütülmektedir.

2020-2021 eğitim-öğretim yılında 8. sınıfta öğrenim görecek öğrencilerin, Rehberlik ve Kariyer Planlama dersinin planı ve kazanımları doğrultusunda, LGS hazırlık süreçlerini sağlıklı ve verimli geçirmelerini sağlamaktır. Bu noktada öğrencilerin, başka illerde kendisi ile ortak kaygıları olan akranlarıyla tanışmaları, onlarla online platformlarda dahi olsa bir araya gelmeleri, yapılacak bilgilendirici ve keyifli etkinliklerle süreci daha rahat geçirmeleri gibi unsurlar, öğrenciler açısından oldukça önemli olacaktır.

Rehberlik kapsamında öğrencilerin plandaki bilgi ve becerileri kazanmaları için kağıt üzerinde yaptıkları anket ve formları Google Form gibi araçlar kullanarak online ortama taşıyıp öğrenciler hakkında bilgi toplanacaktır. Kimi etkinliklerde konu uzmanlarının öğrencileri bilgilendirmesi hususunda online toplantı uygulamalarıyla öğrencilere ulaşmaları sağlanacaktır.

Bugün Geleceğimin İlk Günü eTwinning Projesi kapsamında "Verimli Ders Çalışma Semineri"

"Bugün Geleceğimin İlk Günü" Projesi Kapsamında Psikolojik Danışman ve Rehber Esra Oğul KUZUCU'nun Sınav Kaygısı Hakkında Oturumu

Bugün Geleceğimin İlk Günü kapsamında Motivasyon Semineri

"Bugün Geleceğimin İlk Günü" eTwinning Projesi Aralık ayı "Kaygı" teması çerçevesinde, "Gelecek Kaygısı ve Psikolojik Sağlamlık" konusunda Seminer

 

BUGÜN GELECEĞİMİN İLK GÜNÜ eTwinning projemiz 1.dönemi başarıyla tamamladı.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.09.2020 - Güncelleme: 16.01.2023 22:37 - Görüntülenme: 335
  Beğen | 1  kişi beğendi