ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Gülay Kanatlı Ortaokulu

Nihat DEMİR - MÜDÜR

Safranbolu´da doğdu.İlkokulu Bostanbükü Köyü İlkokulunda Orta ve Liseyi Karabükte okuldu.1998 yılında Dr.Mustafa Çamkoru İlköğretim okulunda öğretmenliğe başladı.Farklı okullarda öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 04/06/2009 tarihinde yazılı sınav puanı ile Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim okulunda Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 26/12/2014 tarihinde aynı okulda müdür başyardımcısı olarak atandı. 2015 yılında A.Ü.Açıköğretim Fakültesi Adalet Meslek Yüksek Okulunu bitiren Nihat Demir 30/06/2016 tarihinden Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda Okul Müdürü olarak göreve başladı.04/02/2019 tarihinden itibaren Gülay Kanatlı Ortaokuluna dönüşen okulda okul  Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.